Terug naar de kunstenaars

Biografie Ananda Nahu

Werk van Ananda Nahu bij KUNSTUITLEEN.NL

Ananda Nahu werd geboren in Juazeiro, in Bahia, Brazilid, in 1985. Ze verhuisde in 2001 naar Salvador en in 2003 ging ze naar The College of Design en in 2004 volgde ze de Fine Arts School aan de Federale Universiteit van Bahia. Tijdens deze periode raakte ze gennteresseerd in het bestuderen van fotografie, schone kunsten, schilderijen en gravures, gennspireerd door studies en onderzoek van lithografie, zeefdrukken, metaalgravure en bijgevolg een diepere studie van posters, de belangrijkste referenties voor herengravuretechnieken.

Ananda Nahu credert een menselijk werk, gevoelig en delicaat om naar te kijken, met respect voor de diverse facetten van artistieke gebeurtenissen in de menselijke geschiedenis, en het toevoegen van levendige kleuren en dynamische vormen, die warmte, leven, kracht en energie geven aan de compositie van haar werken.
Ananda woont momenteel in Rio de Janeiro. In 2015 werd ze door CNN Style geselecteerd als een van de meest invloedrijke artiesten in Brazilid en in 2016 brak ze het record in de Verenigde Staten voor het schilderen van de langste muurschildering in de staat Ohio.

Lees meer

Werk van Ananda Nahu

Jolanda II
VOEG TOE

Jolanda II

Ananda Nahu

100 x 180
€ 63,53 per maand
(waarvan 50% spaartegoed)

Jolanda I
VOEG TOE

Jolanda I

Ananda Nahu

180 x 100
€ 63,53 per maand
(waarvan 50% spaartegoed)

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven