Kunstverhuur

Bent u op zoek naar originele en passende aankleding voor uw woning of bedrijfspand? Dan is kunstverhuur voor u misschien wel heel geschikt. KUNSTUITLEEN.NL biedt met haar kunstverhuur de mogelijkheid tijdelijk een kunstwerk te lenen. Een schilderij of beeldhouwwerk dat past bij de inrichtingsstijl en uitstraling van uw woning of pand. Het is wetenschappelijk bewezen dat kunst inspireert en stress reduceert. Kunstverhuur voor bedrijven draagt bij aan het versterken van de merkbeleving. Kies voor kunstverhuur bij KUNSTUITLEEN.NL en laat onze kunstadviseurs u helpen met het kiezen van kunstwerken die passen bij het karakter van uw organisatie. Kies voor een gratis proefplaatsing als u eens wilt uitproberen of kunstverhuur iets voor u is.

 

 

DE VOORDELEN VAN WISSELENDE KUNST

Een groot voordeel van kunstverhuur is dat u regelmatig kunt wisselen en een andere uitstraling kunt creëren. De maatschappij verandert soms razendsnel. Met kunstverhuur kunt u mee veranderen en iedere keer opnieuw kiezen voor kunstwerken die goed aansluiten bij de situatie waar u en uw bedrijf zich in bevindt. U vindt bij ons een zeer uitgebreide collectie van méér dan 30.000 originele zeefdrukken, schilderijen, beeldhouwwerken en andere kunstwerken. Deze kunstcollectie wordt op regelmatige basis aangevuld met nieuwe kunstenaars en jong talent. Grote kans dat u een kunstwerk vindt dat aansluit op uw wensen. Bekijk alvast onze collectie kunstverhuur online voor inspiratie.

 

 

KUNSTUITLEEN PURMEREND

We zijn gevestigd in Amsterdam, maar bieden de kunstwerken door heel Nederland aan. Wij hebben al bijna 30 jaar ervaring in kunstuitleen. Purmerend en omliggende plaatsen worden door onze kunstadviseurs vaak bezocht. Honderden bedrijven genieten inmiddels van onze wisselende collectie en daar zijn we erg trots op. De inspiratie die klanten krijgen van een mooi ingericht pand, daar doen we het voor! Bent u geïnteresseerd in kunstuitleen in Purmerend? Bekijk onze ruime collectie online of bel 020–6241124 voor persoonlijk advies van onze kunstadviseurs.

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven