Kunstuitleen Leiden

Voor thuis en op de zaak kun je bij ons terecht voor full service kunstuitleen in heel Leiden en omstreken. In onze veelzijdige kunstcollectie vind je meer dan 30.000 kunstwerken, schilderijen, beeldhouwwerken en zeefdrukken van zowel gevestigde als jonge getalenteerde kunstenaars.

Zoek online je favoriete kunstwerken uit en voeg ze toe aan “Mijn Favorieten”. Reserveer en bestel ze vervolgens in “Mijn Favorieten” en ontvang: 1 maand gratis kunst, gratis bezorging én we hangen het kunstwerk ook gratis professioneel voor je op!

 

 

 

Kunst huren bij Kunstuitleen Leiden is laagdrempelig en biedt je de mogelijkheid kunst eenvoudig te wisselen en af te stemmen op je nieuwe interieur. Onze collectie is divers, vernieuwend en behoort tot de grootste van Nederland.

Selecteer jouw favoriete kunstwerken uit onze collectie en voeg ze toe in “Mijn Favorieten“.

Wij bezorgen kosteloos door heel Nederland en komen graag bij je langs, zodat je jouw gekozen kunstwerken thuis in het echt kunt bewonderen.

Thuis kies je uit je favoriete kunstwerken het mooiste stuk. Dit kunstwerk hangen we vervolgens professioneel voor je op, en de eerste maand ontvang je dit als een gratis proefperiode van ons.

Ben je gehecht geraakt aan je nieuwe aanwinst? Dan bieden we je de mogelijkheid het kunstwerk aan te schaffen met je gespaarde tegoed.

Voor een gedetailleerde uitleg over kunstuitleen, ga naar: Hoe het werkt of begin direct met het verkennen van je favoriete kunstwerken in: Onze Collectie.

 

KUNSTUITLEEN VOOR BEDRIJVEN

Kunstuitleen voor bedrijven heeft veel voordelen. Vele honderden bedrijven gingen u al voor en huren inmiddels prachtige kunstwerken uit onze ruime collectie. Kunstuitleen voor bedrijven draagt positief bij aan de uitstraling en identiteit van een organisatie. Onze kunstadviseurs maken samen met u een selectie van kunstwerken die uitstekend passen bij uw merkwaarden. Zo dragen ze bij aan het behalen van de doelstellingen.

Kunstuitleen draagt bij aan sfeer op kantoor en hogere productiviteit van uw medewerkers. Goed gekozen kunst laat ook een goede indruk achter bij uw klanten. Het helpt om doelstellingen te realiseren. Heeft u interesse in kunstuitleen voor bedrijven, maar weet u niet zeker of dit iets voor u is? Met een proefplaatsing kunt u gratis kunstwerken uitproberen. Vraag direct een proefperiode aan!

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven