Zakelijke kunstuitleen

Al ruim 28 jaar hebben wij ervaring met zakelijke kunstuitleen. Eind jaren tachtig is KUNSTUITLEEN.NL opgericht door kunstenaar, trainer en ondernemer Peter Maasdam onder de naam ART4U. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste zakelijke kunstuitleen bedrijven in Nederland. Onze kunstcollectie bestaat uit meer dan 30.000 werken, zowel schilderijen als beelden en zeefdrukken. Wij zijn gespecialiseerd in advies geven op het gebied van kunst en inrichting voor bedrijven. Continu vernieuwen wij onze kunstcollectie, zodat deze veelzijdig en up-to-date blijft. Onze interieur specialisten staan voor u klaar en denken actief mee met het inrichten van uw bedrijfspand. Bekijk de online collectie.

 

 

KUNST VOOR BEDRIJVEN

Het grote voordeel van zakelijke kunstuitleen is dat u regelmatig kunt wisselen en zo uw bedrijfspand of kantoor een andere uitstraling kunt geven. Een bedrijf is altijd in beweging en uw zakelijke doelstellingen ook. Wij zijn ervan overtuigd dat kunst kan bijdragen aan het behalen van uw doelstellingen. Flexibiliteit is daarom zo belangrijk, bij veranderingen in beleid en strategie kunt u de kunst hierop aanpassen. Ons concept zakelijke kunstuitleen is altijd maatwerk. De kunstadviseurs werkzaam bij KUNSTUITLEEN.NL maken voor u een uitgebalanceerde selectie uit de kunstcollectie. Afgestemd op uw wensen, smaak, doelstellingen en budget!

 

Kunst voor bedrijven

INFORMATIE AANVRAGEN VOOR ZAKELIJKE KUNSTUITLEEN

Is uw interesse gewerkt, maar heeft u nog wat vragen? Bel dan met onze kunstadviseurs op 020–6241124 of stel uw vraag in het online contactformulier. Wij helpen u graag verder! Kunst lenen is ideaal om een bedrijfspand of werkruimte een representatieve, karakteristieke, rustgevende of juist stimulerende uitstraling te geven. Met kunstuitleen voor bedrijven zit u nergens aan vast en wordt ook geen grote investering verwacht. Wilt u de kunstwerken wisselen? Dan regelen wij dit voor u. Want ons concept voor kunst voor bedrijven is full service. Onze interieur specialisten geven persoonlijk advies en regelen alle praktische zaken, zodat u zorgeloos kan genieten.

Wilt u eerst proberen of kunst voor bedrijven ook voor u geschikt is? Vraag dan een gratis proefplaatsing aan om uit te vinden of zakelijke kunstuitleen inderdaad iets voor u is.

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven