Kunstuitleen Haarlem

Voor kunstuitleen in Haarlem bent u bij ons precies aan het goede adres. Adviseren op het gebied van kunst en inrichting is onze specialiteit. Al bijna 30 jaar werken wij met veel passie aan het inspireren van particulieren en bedrijven met unieke kunstwerken. KUNSTUITLEEN.NL is onderdeel van Amsterdam Art Center. Hier bieden wij o.a. een full service concept voor kunstuitleen in Haarlem. Onze collectie bestaat uit meer dan 30.000 schilderijen, beeldhouwwerken en zeefdrukken. Door de collectie voortdurend te vernieuwen en aan te vullen blijft deze veelzijdig en up-to-date. Direct inspiratie opdoen? Bekijk de online collectie.

 

 

INSPIRATIE EN CREATIVEIT BIJ AMSTERDAM ART CENTER

Voor een inspirerend bezoek kunt u bij ons terecht voor kunstuitleen in Haarlem. Amsterdam Art Center is gevestigd in een uniek pand met een industrieel karakter aan de Donauweg in Amsterdam. In dit gebouw hebben we verschillende creatieve initiatieven onder één dak samen gebracht. Kunst, mooie vergaderruimtes, studio’s en ateliers, exposities en lekker eten. Alles gebaseerd op de visie dat kunst een belangrijke basis vormt voor een inspirerende woon- en werkomgeving. Bent u op zoek naar kunstuitleen voor uw woning of bedrijf in Haarlem? Dan ontvangen wij u ook graag voor inspiratie op deze bijzondere ontmoetingsplek voor bedrijven.

 

 

KUNSTUITLEEN VOOR BEDRIJVEN

Kunstuitleen voor bedrijven heeft veel voordelen. Vele honderden bedrijven gingen u al voor en huren inmiddels prachtige kunstwerken uit onze ruime collectie. Kunstuitleen voor bedrijven draagt positief bij aan de uitstraling en identiteit van een organisatie. Onze kunstadviseurs maken samen met u een selectie van kunstwerken die uitstekend passen bij uw merkwaarden. Zo dragen ze bij aan het behalen van de doelstellingen.

Kunstuitleen draagt bij aan sfeer op kantoor en hogere productiviteit van uw medewerkers. Goed gekozen kunst laat ook een goede indruk achter bij uw klanten. Het helpt om doelstellingen te realiseren. Heeft u interesse in kunstuitleen voor bedrijven, maar weet u niet zeker of dit iets voor u is? Met een proefplaatsing kunt u gratis kunstwerken uitproberen. Vraag direct een proefperiode aan!

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven