Over de collectie

Kunst raakt, beweegt, inspireert én is heel persoonlijk. Kies voor de kunst die bij jou past.

 

UITGEBREIDE COLLECTIE

Onze kunstcollectie is de grootste van Nederland en telt meer dan 30.000 originele kunstwerken, passend bij verschillende smaken en interieurstijlen. Van groot expressief tot klein en subtiel. Zowel liggende werken voor boven de bank als smal en staand voor tussen een raampartij. Acryl op doek, etsen, litho’s, zeefdrukken en fotografie – van portretten, landschappen tot abstract.

 

ALTIJD VERNIEUWEND

Onze collectie wordt voortdurend vernieuwd en is erg veelzijdig. Wij staan direct in contact met onze kunstenaars – gevestigd en nieuw talent – en werken nauw met hen samen. Ook maken zij gebruik van de faciliteiten in het Amsterdam Art Center, wat sinds 2013 ons onderkomen is, zoals onze zeefdrukkerij, digitale studio en ateliers. Wij vormen de schakel tussen de kunst- en jouw woonwereld.

 

UP-TO-DATE ONLINE COLLECTIE

Onze online collectie is altijd compleet en up-to-date. Maak gebruik van handige filters om jouw favoriete kunstwerken te selecteren. Zo kun je onder andere op stijl, techniek, maandbedrag, formaat of kunstenaar filteren. Gebruik het hartje om jouw kunstwerk aan je favorieten toe te voegen. Je vindt ze terug in het kloppende hart rechts bovenaan. Selecteer er maximaal 5 en vul het contactformulier in, wij nemen contact met je op!

GRATIS PROEFPLAATSING

Ben je een nieuwe klant? Profiteer dan van onze gratis full-service proefplaatsing. We adviseren aan huis, komen langs met jouw persoonlijke top 5 en hangen de gekozen kunst voor je op. Het kunstwerk hangt een volledige maand gratis aan je muur volledig vrijblijvend. Blij met je nieuwe aanwinst? Dan starten we de huurperiode. Zo niet, dan kun je het kunstwerk gewoon weer retourneren.

Ga direct naar de collectie en selecteer jouw 5 favoriete kunstwerken.

Meer weten? Bel of stel je vraag via het contactformulier.

Over de collectie

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven