Kunstuitleen Hoofddorp

Voor thuis en op de zaak kun je bij ons terecht voor full service kunstuitleen in heel Hoofddorp. In onze veelzijdige kunstcollectie vind je meer dan 30.000 kunstwerken, schilderijen, beeldhouwwerken en zeefdrukken van zowel gevestigde als jonge getalenteerde kunstenaars.

Zoek online je favoriete kunstwerken uit en voeg ze toe aan “Mijn Favorieten”. Reserveer en bestel ze vervolgens in “Mijn Favorieten” en ontvang: 1 maand gratis kunst, gratis bezorging én we hangen het kunstwerk ook gratis professioneel voor je op!

 

 

 

INSPIRERENDE MUREN

Kunst zorgt voor inspiratie en geeft ruimten een uniek karakter. Het is een visueel visitekaartje. Goed gekozen kunstwerken blijven bij en dragen bij aan de ruimte. Bedrijven zijn continue in ontwikkeling, het is fijn als de omgeving mee verandert. Kunstuitleen Hoofddorp is daarom zeer geschikt voor thuis en op kantoor. Je verandert van kunst wanneer je wilt. Sinds 1988 zijn vele particuliere en bedrijven je voorgegaan. Uitproberen of ons concept ook iets voor u is? Dat kan met een gratis proefplaatsing voor kunstuitleen in Hoofddorp.

 

KUNST HUREN VOOR ELK BUDGET

Voor kunstuitleen Hoofddorp is niet altijd een groot budget nodig. Ook met een beperkt budget kun je groot resultaat bereiken. De budgetlijn voor kunstuitleen in Hoofddorp bestaat uit reproducties van prachtige kunstwerken. Voor een vriendelijke prijs kunnen de ‘grote meesters’ ook jouw muren sieren. In de budgetlijn zitten repros van kunstwerken van bijvoorbeeld Monet, van Gogh, Kandinsky, Rothko en Dali. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van repros en originele kunstwerken. Wil je meer weten of de budgetlijn voor kunstuitleen in Hoofddorp? Bel met onze kunstadviseurs of vul het contactformulier in. Wij helpen je om je doelstellingen binnen het beschikbare budget te behalen.

 

Kunst lenen Rotterdam

KUNST HUREN PARTICULIER

Kunst huren, particulier of zakelijk? Met onze kunstuitleen in Hoofddorp bieden wij beide opties aan. Wij bieden een full service concept waarbij wij je volledig ontzorgen. Ook alle praktische zaken zoals transport, levering en plaatsen kunnen wij voor onze rekening nemen. Wil je kunst huren als particulier? Wij leggen u graag uit hoe het werkt!

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven