Kunstuitleen Hoofddorp

Bedrijven én particulieren kunnen bij ons terecht voor full service kunstuitleen in Hoofddorp. In onze veelzijdige kunstcollectie vindt u meer dan 30.000 kunstwerken. Schilderijen, beeldhouwwerken en zeefdrukken van zowel gevestigde als jonge getalenteerde kunstenaars. Voor kunstuitleen in Hoofddorp zijn wij de ideale partij. Gevestigd in Amsterdam, maar werkzaam door heel Nederland. Bijna 30 jaar geleden is KUNSTUITLEEN.NL opgericht door kunstenaar, trainer en ondernemer Peter Maasdam onder de naam ART4U. We zijn nu één van de grootste van Nederland, maar zijn zoals altijd creatief en persoonlijk. Benieuwd of kunstuitleen in Hoofddorp iets voor u is? Vraag een gratis proefplaatsing aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

INSPIRERENDE MUREN

Kunst zorgt voor inspiratie en geeft ruimten een uniek karakter. Het is een visueel visitekaartje. Goed gekozen kunstwerken blijven bij en dragen bij aan het bedrijfskarakter. Bedrijven zijn continue in ontwikkeling, het is fijn als de omgeving mee verandert. Kunstuitleen Hoofddorp is daarom zeer geschikt voor op kantoor. U verandert van kunst wanneer u wilt. Sinds 1988 zijn vele bedrijven u voorgegaan. Uitproberen of ons concept ook iets voor u is? Dat kan met een gratis proefplaatsing voor kunstuitleen in Hoofddorp.

 

KUNST HUREN MET EEN KLEIN BUDGET

Voor kunstuitleen in Hoofddorp is niet altijd een groot budget nodig. Ook met een beperkt budget kunt u groot resultaat bereiken. De budgetlijn voor kunstuitleen in Hoofddorp bestaat uit posters van prachtige kunstwerken. Voor een vriendelijke prijs kunnen de ‘grote meesters’ ook uw muren sieren. In de budgetlijn zitten posters van kunstwerken van bijvoorbeeld Monet, van Gogh, Kandinsky, Rothko en Dali. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van posters en originele kunstwerken. Wilt u meer weten of de budgetlijn voor kunstuitleen in Hoofddorp? Bel met onze kunstadviseurs of vul het contactformulier in. Wij helpen u om uw doelstellingen binnen het beschikbare budget te behalen.

 

Kunst lenen Rotterdam

KUNST HUREN PARTICULIER

Kunst huren, particulier of zakelijk? Met onze kunstuitleen in Hoofddorp bieden wij beide opties aan. Wij bieden een full service concept waarbij wij u volledig ontzorgen. Ook alle praktische zaken zoals transport, levering en plaatsen kunnen wij voor onze rekening nemen. Wilt u kunst huren als particulier? Wij leggen u graag uit hoe het werkt!

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven