Diensten

Wij zijn meer dan alleen een kunstuitleen. Naast het huren en kopen van kunst, kun je bij ons terecht voor lijsten op maat, hoge kwaliteit prints en creatieve en culinaire workshops.

 

KUNST HUREN
Bij kunstuitleen.nl kun je uiteenlopende kunst huren, passend bij jouw smaak en stijl. Kies uit meer dan 30.000 originele kunstwerken en pas – indien gewenst – de kunst aan per seizoen of op je nieuwe interieur. Selecteer je 5 favoriete kunstwerken uit onze diverse collectie, wij komen graag vrijblijvend bij je langs zodat je de kunst in het echt kunt bewonderen. We hangen de gekozen kunst voor je op waarna je profiteert van een gratis proefperiode van 1 maand.

 

KUNST KOPEN
Ook om een kunstwerk te kopen ben je bij ons aan het juiste adres. In onze diverse collectie vind je originele kunstwerken van nieuw en gevestigd talent. De koopprijs staat vermeld per kunstwerk. Kom bij ons langs in het Amsterdam Art Center om de kunst te bewonderen of vraag ons vrijblijvend langs te komen met jouw favoriete collectie. Heb je al kunst bij ons gehuurd? Gebruik dan je spaartegoed om je favoriete kunstwerk aan te schaffen.

 

GRATIS OPHANG SERVICE
Waar komt een kunstwerk goed tot zijn recht? Wat is de ideale hoogte? En hoe komt het daar mooi en veilig te hangen? Onze technische kunstadviseurs weten raad. Zij beantwoorden al je vragen en hangen de kunst vakkundig voor je op. Met onze gratis ophang service word je volledig ontzorgd. Meer weten over onze ophangservice? Neem contact met ons op.

 

FRAME4U
Sommige dingen wil je niet in de la of kast laten liggen. Ze verdienen een zichtbaar plekje in je huis. Een mooie kindertekening, het doopjurkje, een oude familiefoto of het portret van je kinderen. Met strak gesneden passe-partouts, een enorme keuze houten en aluminium lijsten, gewoon glas of museum glas laat FRAME4U jouw persoonlijke ‘kunstwerk’ helemaal tot zijn recht komen. Te veel keuze? Geen nood. De ervaren lijstenmakers van FRAME4U staan klaar om je professioneel advies te geven. Ook fijn: betalen kan met je spaartegoed. Meer weten of een afspraak maken? Neem contact op.

 

STUDIO AAC
Bij onze fine-art-printing studio toveren we jouw digitale foto om tot een prachtig kunstwerk met een hoge kwaliteit print op canvas of papier. Ook denken wij graag met je mee over creatieve ideeën. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie blow-up van jouw meest spraakmakende vakantiefoto of het door de bevriende fotograaf gemaakte portret van je kinderen? Heb je bij oma op zolder een doos vol oude familiefoto’s gevonden? We scannen ze graag voor je in. Uiteraard kun je ook bij Studio AAC met je spaartegoed terecht.

 

CREATIEVE EN CULINAIRE WORKSHOPS
Een familiejubileum, verjaardag of teamuitje? Het wordt nog gezelliger met een leuke workshop. Onze professionele koks zorgen voor een culinaire top-ervaring tijdens één van de vele kookworkshops. Kunstenaar en trainer Peter Maasdam maakt van iedereen kunstenaars met de workshop ‘Ontdek de kunstenaar in jezelf’. Deelnemers worden creatief uitgedaagd. ‘Buiten het kader denken’ en teambuilding staan hierbij centraal. De workshops van Peter Maasdam behoren tot de beste in Nederland op het gebied van creatieve expressie, samenwerking en out of the box denken. Een workshop boeken? Neem contact op.

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven