Betaalbare schilderijen

KUNSTUITLEEN.NL biedt met het concept kunstverhuur de mogelijkheid om te genieten van betaalbare schilderijen en andere kunstwerken. Ons full service concept bestaat uit het huren van kunst die u op regelmatige basis kunt vervangen. Onze kunstadviseurs geven advies en wij ontzorgen u daarbij ook op praktisch vlak. Wij brengen de kunst op locatie en zorgen dat de betaalbare schilderijen vakkundig opgehangen of geplaatst worden. Is het tijd om te wisselen? U hoeft alleen de nieuwe kunstwerken uit te kiezen en wij verzorgen de rest. U vindt bij ons een grote collectie betaalbare schilderijen, beeldhouwwerken en zeefdrukken. Met méér dan 30.000 werken van verschillende kunstenaars brengen wij kunst ook voor u dichtbij. U kunt bij ons prachtige betaalbare schilderijen huren. Vraag een gratis proefplaatsing aan en ontdek de voordelen van kunstverhuur.

 

 

BETAALBARE SCHILDERIJEN KOPEN OF LENEN?

Bij KUNSTUITLEEN.NL kunt u kiezen. U kunt betaalbare schilderijen kopen of huren. In de online collectie kunt u alle informatie vinden over de kunstenaar, de afmetingen, gebruikte technieken en de aanschafprijs van de kunstwerken. Ziet u een mooi schilderij of beeldhouwwerk? Markeer deze dan als favoriet door op het hartje te klikken. Als u het contactformulier invult, dan reserveren wij uw favorieten maximaal twee weken voor u. Wij nemen contact met u op over de mogelijkheden voor het huren of kopen van de kunstwerken. Genieten van kunst op een betaalbare manier!

 

Kunst lenen Rotterdam

SCHILDERIJEN TE HUUR

Wij hebben meer dan 30.000 betaalbare schilderijen te huur. Maar ook beeldhouwwerken en zeefdrukken. Stuk voor stuk unieke werken van gerenommeerde kunstenaars en jonge talenten. Kunst brengt ruimtes tot leven en stimuleert creativiteit. Zowel voor particulieren als voor bedrijven heeft KUNSTUITLEEN.NL prachtige kunst en schilderijen te huur.

Wij bieden onze diensten in heel Nederland aan. Wilt u ook genieten van kunst en deze regelmatig kunnen wisselen om een andere uitstraling aan uw interieur te geven? In onze ruime collectie vindt u altijd een kunstwerk dat aansluit op uw wensen. Bekijk de collectie online voor kunstzinnige inspiratie.

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven