Kunstuitleen voor bedrijven

Ontdek bij KUNSTUITLEEN.NL de vele mogelijkheden van kunstuitleen voor bedrijven. In onze collectie vindt u kunstwerken van professionele kunstenaars. Keuze uit ruim 30.0000 schilderijen, beeldhouwwerken en zeefdrukken. Onze focus ligt op kunstuitleen voor bedrijven, omdat wij geloven dat kunst ook op zakelijk gebied een grote positieve invloed heeft. Met kunstuitleen voor bedrijven kunt u vele kanten op. Een goed gekozen kunstwerk kan rust geven aan een ruimte of juist creativiteit en focus stimuleren. Onze interieur specialisten staan voor u klaar en denken actief met u mee met het inrichten van uw bedrijfspand. Probeer kunstuitleen voor bedrijven nu zelf met een gratis proefplaatsing. Vele bedrijven gingen u al voor. Vraag direct een proefplaatsing aan!

 

 

KUNST OP KANTOOR HUREN?

Kunstuitleen voor bedrijven bij KUNSTUITLEEN.NL betekent dat u kunt kiezen uit een ruime en gevarieerde collectie kunstwerken van professionele kunstenaars. Op basis van de uitstraling van uw bedrijf en uw doelstellingen doen wij u een passend voorstel. Kunstuitleen voor bedrijven werkt positief door op medewerkers, maar heeft ook invloed op klanten. Kunst is een visueel visitekaartje. En onze kunstwerken maken indruk en laten een positieve indruk achter bij de bezoekers van uw kantoor. Onze kunstwerken kunt u huren, maar indien gewenst ook kopen. Bekijk de online collectie om direct inspiratie op te doen voor kunst bij u op kantoor.

 

Kunst lenen Rotterdam

FULL SERVICE KUNSTUITLEEN VOOR BEDRIJVEN

Ons concept voor kunstuitleen voor bedrijven is een full service concept. Dit betekent dat wij het gehele traject van A tot Z voor u verzorgen. U ontvangt een passend voorstel voor kunstuitleen voor bedrijven. Als u akkoord bent dan zetten wij alles in gang. Wij brengen de kunstwerken naar uw kantoor en zorgen dat ze professioneel geplaatst of opgehangen worden. Bent u toe aan verandering? Dan zoekt u nieuwe kunstwerken uit of wij doen een nieuw voorstel. Alle praktische zaken zijn volledig geregeld. Wilt u meer weten over kunstuitleen voor bedrijven? Neem dan contact met ons op en bel met 020–6241124 voor advies op maat.

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven