Kunst kopen Amsterdam

Kunst kopen en huren in Amsterdam doe je bij KUNSTUITLEEN.NL. Op een unieke locatie en al ruim 30 jaar zijn wij de specialist op het gebied van kunstverhuur en verkoop. In onze collectie vind je meer dan 30.000 kunstwerken van verschillende kunstenaars. KUNSTUITLEEN.NL ontzorgt; met ons professionele advies, gratis transport- en ophangservice en onze enorme samengestelde kunstcollectie. Inspireer nu je huis of kantoor en selecteer, reserveer en bestel online jouw favoriete kunstwerken voor een gratis proefplaatsing.

1. 🖼️ Kies online je favoriete kunstwerken uit onze collectie en reserveer ze in “Mijn Favorieten“!
2. 🚌 We komen vrijblijvend bij je langs en hangen met mooiste kunstwerk gratis voor je op.
3. 🏡 Probeer je gekozen kunstwerk gratis een maand uit in je eigen huis.
4. 🎉 Blij met je kunstwerk? Spaar 50% van het maandelijkse bedrag!

Meer weten? Bekijk hier hoe kunstuitleen.nl werkt. 

 

KUNST KOPEN OF LENEN?

Onze collectie bestaat uit meer dan 30.000 werken van verschillende kunstenaars. Je kunt deze kunst kopen of huren. Alle informatie over de kunstenaar, de afmetingen, gebruikte technieken en de aanschafprijs vind je terug bij de kunstwerken. Zie je op de website een mooi schilderij of beeldhouwwerk en wil je de kunst kopen in Amsterdam? Voeg deze dan toe aan “Mijn Favorieten” en reserveer ze.

 

 

OVERIGE KUNSTZINNIGE DIENSTEN

Naast kunst kopen, kun je bij ons ook terecht voor andere kunstzinnige diensten. Zo kun je bij ons een schilderij huren en verzorgen we ook de omlijsting van kunstwerken. We bieden een groot aanbod materialen en designs, zowel in kleine als grote aantallen. Ook kunnen onze technische kunstadviseurs je van dienst zijn met de ophang service. Ze hangen de kunstwerken vakkundig op. Met hun jarenlange ervaring weten ze op welke manier de kunstwerken het beste tot hun recht komen. Kunst kopen bij KUNSTUITLEEN.nl is een volledig verzorgd concept. We doen het werk zodat je kunt genieten van de kunst.

 

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven