Kunst kopen Amsterdam

Kunst kopen in Amsterdam doet u bij KUNSTUITLEEN.NL. Op een unieke locatie – wij zijn gevestigd in Amsterdam Arts Center – kunt u inspiratie opdoen. Al ruim 28 jaar zijn wij de specialist op het gebied van kunstverhuur. In onze collectie vindt u meer dan 30.000 kunstwerken van verschillende kunstenaars. KUNSTUITLEEN.NL ontzorgt; met ons professionele advies, gratis transport- en ophangservice en onze enorme samengestelde kunstcollectie. Inspireer nu uw huis of kantoor en selecteer uw favoriete kunstwerken voor een gratis proefplaatsing.

 

KUNST KOPEN OF LENEN?

Onze collectie bestaat uit meer dan 30.000 werken van verschillende kunstenaars. U kunt deze kunst kopen of huren. Alle informatie over de kunstenaar, de afmetingen, gebruikte technieken en de aanschafprijs vindt u terug bij de kunstwerken. Ziet u een mooi schilderij of beeldhouwwerk en wilt u de kunst kopen in Amsterdam? Markeer deze dan als favoriet. Als u het contactformulier invult, dan reserveren wij uw favorieten maximaal twee weken voor u. Wij nemen contact met u op over de mogelijkheden.

 

 

OVERIGE KUNSTZINNIGE DIENSTEN

Naast kunst kopen, kunt u bij ons ook terecht voor andere kunstzinnige diensten. Zo kunt u bij ons een schilderij huren en verzorgen wij ook de omlijsting van kunstwerken. Wij leveren een groot aanbod materialen en designs. Zowel kleine als grote aantallen. Ook kunnen onze technische kunstadviseurs u van dienst zijn met de ophang service. Zij hangen de kunstwerken vakkundig op. Met hun jarenlange ervaring weten zij op welke manier de kunstwerken het beste tot hun recht komen. Kunst kopen bij KUNSTUITLEEN.nl is een volledig verzorgd concept. Wij doen het werk zodat u kunt genieten van de kunst.

U kunt ons ook inzetten voor het organiseren van workshops. Kunstenaar en trainer Peter Maasdam behoort tot de beste in Nederland op het gebied van creatieve expressie, samenwerking en productiviteit. Hij heeft al vele bedrijven creatief uitgedaagd! Kijk voor meer informatie bij Amsterdam Art Center.

KUNSTUITLEEN AMSTERDAM NOORD

Alle voordelen van kunstuitleen in Amsterdam Noord op een rijtje:

  • Alles goed geregeld
  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Ruim 30.000 kunstwerken
  • Gratis proefplaatsing
  • Flexibiliteit
  • Betaalbaar

De collectie bij KUNSTUITLEEN Amsterdam Noord wordt voortdurend vernieuwd en is daardoor veelzijdig en up-to-date. Bekijk onze ruime collectie online of bel 020–6241124 voor persoonlijk advies van onze kunstadviseurs.

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven