Kunst huren

Kunst huren is een fantastische manier om je huis tot leven te brengen en creativiteit te stimuleren. Zowel voor thuis als voor op kantoor kun je bij kunstuitleen.nl prachtige kunst huren.

Nieuw bij kunstuitleen.nl? Bestel online een kunstwerk en ontvang gratis bezorging, ophangservice en het kunstwerk 1 maand gratis op proef in heel Nederland.

Je vindt bij ons méér dan 30.000 originele zeefdrukken, schilderijen, beeldhouwwerken en andere kunstwerken. En de collectie wordt op regelmatige basis aangevuld en verfrist. In onze grote collectie vind je dus altijd een kunstwerk dat aansluit op je wensen. Bekijk onze collectie online en selecteer, reserveer en bestel je favoriete kunstwerken in “Mijn Favorieten“.

 

 

KUNST HUREN VOOR BEDRIJVEN

Naast kunstuitleen voor thuis verhuren wij ook kunst voor bedrijven. Kunstuitleen voor een werkomgeving heeft veel voordelen. Het draagt positief bij aan de sfeer en uitstraling van een organisatie. Onze adviseurs maken samen met jou een zorgvuldige selectie. Zodat de kunstwerken passen bij de doelstellingen van je bedrijf en de identiteit versterken. Je laat een positieve indruk achter bij je klanten. Kunst huren heeft ook een positief effect op je medewerkers. Het stimuleert creativiteit en zorgt voor inspiratie en levendigheid. Kunst huren verlaagt het stressniveau. Met een proefplaatsing kan je gratis kunstwerken uitproberen. Wij brengen de kunst naar je toe en hangen het voor jullie op. Bent je tevreden over het concept en de kunstwerken? Dan kan je overgaan tot het huren van de kunstwerken. Vraag direct een proefperiode aan!

Kunst huren

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven