Kunst huren

Kunst huren is een fantastische manier om ruimtes tot leven te brengen en creativiteit te stimuleren. Zowel voor thuis als voor op kantoor kunt u bij KUNSTUITLEEN.NL prachtige kunst huren. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, maar bieden onze collectie voor kunst huren in heel Nederland aan. U vindt bij ons méér dan 30.000 originele zeefdrukken, schilderijen, beeldhouwwerken en andere kunstwerken. En de collectie wordt op regelmatige basis aangevuld en verfrist. In onze grote collectie vindt u dus altijd een kunstwerk dat aansluit op uw wensen. Bekijk alvast onze collectie online om inspiratie op te doen.

 

 

KUNST HUREN VOOR BEDRIJVEN

Kunst huren voor een werkomgeving heeft veel voordelen. Het draagt positief bij aan de sfeer en uitstraling van een organisatie. Onze adviseurs maken samen met u een zorgvuldige selectie. Zodat de kunstwerken passen bij de doelstellingen van uw bedrijf en de identiteit versterken. U laat een positieve indruk achter bij uw klanten. Kunst huren heeft ook een positief effect op uw medewerkers. Het stimuleert creativiteit en zorgt voor inspiratie en levendigheid. Kunst huren verlaagt het stressniveau. Met een proefplaatsing kunt u gratis kunstwerken uitproberen. Wij brengen de kunst naar u toe en hangen het voor u op. Bent u tevreden over het concept en de kunstwerken? Dan kunt u overgaan tot het huren van de kunstwerken. Vraag direct een proefperiode aan!

 

Kunstuitleen Hoofddorp

KUNST TE HUUR VOOR THUIS

Zoekt u kunst te huur voor thuis? Onze collectie is ook geschikt voor particulieren om voor de eigen woning prachtige kunstwerken te huren. Wij hebben kunst te huur van een groot aantal verschillende kunstenaars. Online kunt u een groot gedeelte van de collectie kunstwerken bekijken. U vindt bij de verschillende items meer informatie over de kunstenaar, afmetingen, stijl, gebruikte technieken en aanschafprijs. Kunstwerken die u interessant of mooi vindt kunt u opslaan als favoriet. Dat is handig, zo maakt u als het ware een verlanglijstje. De prijs voor kunst huren is opgedeeld in verschillende categorieën. Het hangt af van de waarde van het kunstwerk en hoe regelmatig u de kunst wilt wisselen. Wilt u meer informatie over de kunst te huur voor thuis? Neem contact met ons op. Wij informeren u graag!

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven