Kunst lenen

Bedrijven én particulieren kunnen terecht bij KUNSTUITLEEN.NL voor kunst lenen. Wij bieden een grote collectie schilderijen en beeldhouwwerken. Onze passie is om onze klanten te inspireren met het aankleden van ruimtes met prachtige en unieke kunst. Het verschijnsel kunst lenen is allesbehalve nieuw. Wij hebben al bijna 30 jaar ervaring in het uitlenen van kunstwerken. In 1988 is KUNSTUITLEEN.NL opgericht door kunstenaar, trainer en ondernemer Peter Maasdam onder de naam ART4U. We zijn één van de grootste kunstuitleenbedrijven in Nederland met een collectie van meer dan 30.000 werken. Een groot aantal bedrijven geniet inmiddels van een wisselend aanbod kunstwerken. Dat is het grote voordeel van kunst lenen. U krijgt de mogelijkheid om op regelmatige basis uw kunstwerken te wisselen. De ruimtes in uw pand of woning krijgen zo steeds een andere uitstraling. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, maar leveren door heel Nederland. Vraag een gratis proefplaatsing aan en ontdek de vele voordelen van kunst huren.

 

 

HOE WERKT KUNST LENEN?

Kunst lenen, hoe werkt dat eigenlijk? Het concept van KUNSTUITLEEN.NL is van A tot Z compleet verzorgd. Ook alle praktische zaken regelen wij voor u. U zoekt de kunst uit die u wilt lenen, wij vervoeren ze naar de gewenste locatie, hangen ze op en vervangen de kunstwerken op de wisselmomenten. Onze kunstadviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en voorwaarden voor kunst lenen. Welke kunstwerken kunt u het beste kiezen om een bepaalde sfeer of uitstraling te creëren? Welke kunststijl past het beste bij de bouwstijl van uw pand? Welke kleuren komen overeen met uw bedrijfsidentiteit? We zorgen dat alles met elkaar in overeenstemming is.

Wilt u eerst uitproberen of kunst lenen iets voor u of uw bedrijf is? U kunt online de uitgebreide collectie bekijken en selecteren. Kunstwerken die naar uw zin zijn kunt u opslaan als favoriet.

 

Kunstuitleen Hoofddorp

KUNSTUITLEEN AMSTERDAM OOST

Voor een inspirerend bezoek kunt u bij ons terecht voor kunstuitleen in Amsterdam Oost. We zijn gevestigd in het Amsterdam Art Center: een uniek pand met een industrieel karakter aan de Donauweg in Amsterdam. In dit gebouw vindt u vele creatieve initiatieven onder één dak. Kunst, mooie vergaderruimtes, studio’s en ateliers, exposities en lekker eten. Bent u op zoek naar kunstuitleen voor Amsterdam Oost dan kunt u terecht op deze bijzondere ontmoetingsplek voor bedrijven. En wat zijn we hier trots op!

U kunt niet alleen kunst lenen in Amsterdam Oost. Bij KUNSTUITLEEN.NL kunt u kunst lenen voor alle mogelijke locaties. Het maakt niet uit waar de kunst komt te hangen. We werken door heel Nederland. Bekijk onze ruime collectie online of bel 020–6241124 voor advies op maat van onze kunstadviseurs.

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven