Kunstuitleen Amstelveen

KUNSTUITLEEN.NL is een full service concept voor kunstuitleen in Amstelveen en omgeving. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en maken onderdeel uit van het Amsterdam Art Center. Al ruim 28 jaar zijn wij de specialist op het gebied van kunst verhuur. Voor zowel de zakelijke als particulieren markt bieden wij uitkomst. Onze interieur specialisten staan voor u klaar en denken actief met u mee voor het inrichten van uw bedrijfspand of woning. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Bekijk uw favorieten in onze catalogus en kies ter plekke het mooiste kunstwerk uit voor een gratis proefplaatsing.

 

Professioneel en gepassioneerd advies over kunst

Al bijna 30 jaar werken wij met veel passie met kunst. Wij willen particulieren en bedrijven inspireren en creatief stimuleren met de prachtige werken van zowel gevestigde als jonge veelbelovende kunstenaars. Hiervoor hebben we ons full service concept voor kunstuitleen ontwikkeld. Amstelveen valt ook zeker binnen ons werkgebied! Dus woont of werkt u in deze plaats en heeft u interesse in ons concept van kunst lenen? Neem dan contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn en geven professioneel advies op basis van uw wensen. Eerst uitproberen of kunstuitleen Amstelveen iets voor u is? Dan biedt onze vrijblijvende en gratis proefplaatsing uitkomst.

Kunstuitleen Hoofddorp

Uitgebreide mogelijkheden kunstuitleen Amstelveen

Onze collectie bestaat uit meer dan 30.000 originele kunstwerken. Dit zijn niet alleen schilderijen, maar ook zeefdrukken, litho’s en beeldhouwwerken. Op regelmatige basis verfrissen wij de collectie door kunstwerken te vervangen of prachtige nieuwe werken toe te voegen. Bent u op zoek naar professionele en veelzijdige kunstuitleen in Amstelveen? Dan is KUNSTUITLEEN.NL zeer de moeite waard om uit te proberen? Regel online direct een gratis en vrijblijvende proefplaatsing voor kunstuitleen bij u thuis of op kantoor in Amstelveen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven