Kunst op kantoor

KUNSTUITLEEN.NL biedt een full service concept aan voor het huren van kunst op kantoor. Honderden bedrijven genieten inmiddels van onze kunst op kantoor. In onze collectie vindt u méér dan 30.000 kunstwerken. Schilderijen, beeldhouwwerken, zeefdrukken en meer. Kunstwerken van gerenommeerde kunstenaars en jong talent. KUNSTUITLEEN.NL verhuurt én verkoopt kunst aan grote en kleine bedrijven. Kunst op kantoor heeft veel voordelen. Het reduceert stress, heeft een positieve invloed op klanten en inspireert. Bovendien kan kunst op kantoor de merkidentiteit versterken. KUNSTUITLEEN.NL is al bijna 30 jaar gespecialiseerd in het samenstellen van kunstcollecties voor bedrijven. Onze kunstadviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies voor het aankleden van uw bedrijfspand met passende kunstwerken. Uw kunstcollectie stellen wij op maat samen. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en de bedrijfsidentiteit. Ook op praktisch gebied regelen wij alles. Wij leveren de kunst op kantoor aan en zorgen dat deze vakkundig worden geplaatst. Wilt u meer informatie over kunst op kantoor? Neem contact met ons op. Wij informeren u graag!

 

 

KUNST VERANDERT DE ZAAK

Kunst op kantoor is een goede manier om de uitstraling en merkwaarden van uw bedrijf visueel kracht bij te zetten. Bovendien is wetenschappelijk bewezen dat de aanwezigheid van kunst stress reduceert en mensen inspireert. Zorgvuldig gekozen kunstwerken maken van uw bedrijf een prettige werkomgeving voor uw medewerkers. Kunst op kantoor draagt bij aan een hogere productiviteit, lager ziekteverzuim en tevreden klanten. Het verandert de zaak. Kunst ontwikkelt het denkvermogen en leert ons om op andere manieren naar situaties te kijken. Dit biedt ruime mogelijkheden voor onze manier van communiceren. Bekijk onze online collectie om direct inspiratie op te doen voor kunst bij u op kantoor.

 

Kunst lenen Rotterdam

ZAKELIJKE KUNSTUITLEEN

Bent u op zoek naar zakelijke kunstuitleen voor uw bedrijf? Maak kennis met de voordelen van het concept van KUNSTUITLEEN.NL. Wij verzorgen zakelijke kunstuitleen voor bedrijven, organisaties en instellingen. Hierbij kunt u uitstekende service verwachten. Dit betekent dat wij alles voor u verzorgen en dat u kunt kiezen uit een ruime collectie kunst voor een aantrekkelijke prijs. Onze interieur specialisten staan graag voor u klaar en denken actief met u mee met het inrichten van uw bedrijfspand.  Probeer onze kunstwerken het eerst uit met een gratis proefplaatsing!

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven