Kunstuitleen Bergen

Voor thuis en op de zaak kun je bij ons terecht voor full service kunstuitleen in heel Bergen en omstreken. In onze veelzijdige kunstcollectie vind je meer dan 30.000 kunstwerken, schilderijen, beeldhouwwerken en zeefdrukken van zowel gevestigde als jonge getalenteerde kunstenaars.

1. 🖼️ Kies online je favoriete kunstwerken uit onze collectie en reserveer ze in “Mijn Favorieten“!
2. 🚌 We komen vrijblijvend bij je langs en hangen het mooiste kunstwerk gratis voor je op.
3. 🏡 Probeer je gekozen kunstwerk gratis een maand uit in je eigen huis.
4. 🎉 Blij met je kunstwerk? Spaar 50% van het maandelijkse bedrag!

Al meer dan 30 jaar actief in Bergen en heel Nederland.

 

 

 

Inspirerende muren

Kunst inspireert. Goed gekozen kunst heeft de kracht om een woning of bedrijfsruimte een geheel eigen en uniek karakter te geven. Je kunt het zien als een visueel en functioneel visitekaartje. Het beïnvloedt sfeer en creativiteit op een positieve manier. De uitstraling en merkwaarden van je organisatie kun je met kunst aan de muur op deze manier tot leven laten komen. Kunst lenen kan bijdragen aan het behalen van je doelstellingen, omdat het de sfeer verbetert en de productiviteit verhoogt. We zijn ervan overtuigd dat kunst goed is voor iedereen. Wil je wat inspiratie? Bekijk dan onze collectie online om te kijken wat voor kunstwerken je kunt huren of lenen. Kiezen voor kunstuitleen in Bergen betekent kiezen voor inspiratie en creativiteit. Zeker in een kunstgezind dorp als Bergen laten we onze kunst graag zien.

Kunstuitleen Hoofddorp

Kunstwerk huren Bergen

Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor kunstuitleen in Bergen? Je kunt op een laagdrempelige en vrijblijvende manier uitproberen of het kunstuitleen concept ook voor jou geschikt is. Vraag een gratis proefplaatsing voor kunstuitleen in Bergen aan. Kunstuitleen.nl is full service, ons doel is jou volledig te ontzorgen. Naast professioneel advies van onze specialisten, nemen we ook alle praktische zaken zoals transport en het ophangen uit handen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven