Kunstuitleen Bergen

Voor kunstuitleen in Bergen kunt u bij KUNSTUITLEEN.NL terecht. Zowel bedrijven als particulieren kunnen kiezen uit een ruime en veelzijdige kunstcollectie. Deze collectie wisselt regelmatig en vullen wij aan met nieuwe werken van gerenommeerde en ook veelbelovende kunstenaars. Ongeveer 30 jaar geleden is KUNSTUITLEEN.NL opgericht door kunstenaar, trainer en ondernemer Peter Maasdam onder de naam ART4U. Met een grote passie voor kunst als inspiratiebron zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste van het land. Onze collectie bestaat uit ruim 30.000 werken. Wilt u weten of kunstuitleen in Bergen iets voor u is, thuis of op het werk? Onze interieur specialisten staan voor u klaar en denken actief met u mee voor een persoonlijk advies op maat. Vraag een gratis proefplaatsing aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Inspirerende muren

Kunst inspireert. Goed gekozen kunst heeft de kracht om een woning of bedrijfsruimte een geheel eigen en uniek karakter te geven. U kunt het zien als een visueel en functioneel visitekaartje. Het beïnvloedt sfeer en creativiteit op een positieve manier. De uitstraling en merkwaarden van uw organisatie kunt u met kunst aan de muur op deze manier tot leven laten komen. Kunst lenen kan bijdragen aan het behalen van de doelstellingen, omdat het de sfeer verbetert en de productiviteit verhoogt. Wij zijn ervan overtuigd dat kunst goed is voor iedereen. Wilt u wat inspiratie? Bekijk dan onze collectie online om te kijken wat voor kunstwerken u kunt huren of lenen? Kiezen voor kunstuitleen in Bergen betekent kiezen voor inspiratie en creativiteit. Zeker in een kunstgezind dorp als Bergen laten wij onze kunst graag zien.

Kunstuitleen Hoofddorp

Kunstwerk huren Bergen

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor kunstuitleen in Bergen? U kunt op een laagdrempelige en vrijblijvende manier uitproberen of ons concept ook voor u geschikt is. Vraag een gratis proefplaatsing voor kunstuitleen in Bergen. Ons concept is full service, ons doel is u volledig te ontzorgen. Naast professioneel advies van onze specialisten, nemen wij ook alle praktische zaken zoals transport, levering en plaatsen uit handen. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Art Center maar werkzaam door heel Nederland. Dus voor kunstuitleen in Bergen en omgeving kunt u gerust contact met ons opnemen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven