Kunst lenen Amsterdam

Voor thuis en op de zaak kun je bij ons terecht voor full service kunstuitleen in heel Amsterdam. In onze veelzijdige kunstcollectie vind je meer dan 30.000 kunstwerken, schilderijen, beeldhouwwerken en zeefdrukken van zowel gevestigde als jonge getalenteerde kunstenaars.

1. 🖼️ Kies online je favoriete kunstwerken uit onze collectie en reserveer ze in “Mijn Favorieten“!
2. 🚌 We komen vrijblijvend bij je langs en hangen het mooiste kunstwerk gratis voor je op.
3. 🏡 Probeer je gekozen kunstwerk gratis een maand uit in je eigen huis.
4. 🎉 Blij met je kunstwerk? Spaar 50% van het maandelijkse bedrag!

Al meer dan 30 jaar actief in Amsterdam en al meerdere locaties verder in Amsterdam. Op dit moment zitten wij in het Amsterdam Art Center. Bestel online of kom bij ons langs.

 

 

 

INSPIRERENDE MUREN

Kunst zorgt voor inspiratie en geeft ruimten een uniek karakter. Het is een visueel visitekaartje. Goed gekozen kunstwerken blijven bij en dragen bij aan de ruimte. Bedrijven zijn continue in ontwikkeling, het is fijn als de omgeving mee verandert. Kunstuitleen Amsterdam is daarom zeer geschikt voor thuis en op kantoor. Je verandert van kunst wanneer je wilt. Sinds 1988 zijn vele particuliere en bedrijven je voorgegaan. Uitproberen of ons concept ook iets voor jou is? Dat kan met een gratis proefplaatsing voor kunstuitleen in Amsterdam.

 

KUNST HUREN VOOR ELK BUDGET

Voor kunstuitleen Amsterdam is niet altijd een groot budget nodig. Ook met een beperkt budget kun je groot resultaat bereiken. Wil je meer weten of de budgetlijn voor kunstuitleen in Amsterdam? Bel met onze kunstadviseurs of vul het contactformulier in. Wij helpen je om je doelstellingen binnen het beschikbare budget te behalen.

 

Kunst lenen Rotterdam

KUNST HUREN PARTICULIER

Kunst huren, particulier of zakelijk? Met onze kunstuitleen in Amsterdam bieden wij beide opties aan. Wij bieden een full service concept waarbij wij je volledig ontzorgen. Ook alle praktische zaken zoals transport, levering en plaatsen kunnen wij voor onze rekening nemen. Wil je kunst huren als particulier? Wij leggen u graag uit hoe het werkt!

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven