Kunst lenen Amsterdam

Kunst lenen in Amsterdam is een originele manier om werkplekken mooier te maken en de gewenste uitstraling te geven. Tegelijkertijd inspireert kunst uw werknemers en wordt stress verminderd. KUNSTUITLEEN.NL is ruim 28 jaar een betrouwbare partner voor het uitlenen van kunst in Amsterdam en omstreken. Wij bieden de mogelijkheid om enerzijds een schilderij te lenen dat past binnen het karakter van uw organisatie en anderzijds de functie van de ruimte versterkt. Door kunst lenen in Amsterdam bij KUNSTUITLEEN.NL beïnvloedt u de mindset uw werknemers en laat een positieve indruk achter bij uw klanten. Onze interieur specialisten staan voor u klaar en denken actief met u mee.

Vanwege de voortdurende ontwikkelingen van uw bedrijf is het belangrijk dat ook uw kunstcollectie zich blijft door ontwikkelen. Op deze manier blijft de uitstraling passen binnen de bedrijfsvisie. Kunst lenen in Amsterdam is dé ideale oplossing om regelmatig schilderijen te wisselen. Deze flexibele en voordelige wijze om kunst in uw pand te plaatsen betekent dat uw ruimte voortdurend aansluit bij het karakter van de gehele organisatie. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, maar leveren en plaatsen door heel Nederland. Nieuwsgierig naar onze collectie? Bekijk onze kunstwerken en kies ter plekke het mooiste kunstwerk uit voor een gratis proefplaatsing.

 

Kunst lenen Rotterdam

Als landelijk aanbieder van diverse vormen van kunstwerken als schilderijen en beeldhouwwerken bent u bij KUNSTUITLEEN.NL aan het juiste adres. Onze landelijke dekking betekent dat u voor kunst lenen in Rotterdam ook bij ons terecht kunt. Via onze uitgebreide collectie heeft u toegang tot de grootste kunstcollectie van Nederland. Met méér van 30.000 originele zeefdrukken, schilderijen, beeldhouwwerken en andere kunstwerken vindt u altijd een kunstwerk dat aansluit op uw wensen. Wilt u kunst lenen in Rotterdam? U kunt in onze online collectie zelf een selectie maken door uw kunst toe te voegen aan ‘uw favorieten’. Vervolgens nemen wij contact op om de mogelijkheden met u te bespreken. Kunst lenen in Rotterdam of elders in Nederland wordt met onze online collectie zeer gemakkelijk. Wij laten u graag kennis maken met alle kunstwerken en heten u van harte welkom om de collectie te bekijken in Amsterdam.

Kunst lenen Rotterdam

Kunst lenen. Hoe werkt dat?

Onze kunstadviseurs komen graag langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden om door middel van kunst een gewenste sfeer of uitstraling te creëren. Het kopen of lenen van een kunstwerk bij KUNSTUITLEEN.NL kan het verschil maken voor de uitstraling van uw ruimtes. Ook kunt u zelf aan de slag met de inrichting van uw ruimte en direct de gewenste schilderijen uit onze collectie selecteren. Vervolgens informeren wij u over de mogelijkheden terwijl rekening gehouden wordt met uw wensen en eisen. Praktische zaken die zowel bij een schilderij huren in Amsterdam als elders in Nederland van toepassing zijn als het vervoeren en plaatsen van kunstwerken wordt vakkundig voor u geregeld. Profiteer van onze jaren ervaring, bekijken de ruime collectie online of bel (020) – 624 11 24 voor vrijblijvend advies op maat.

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven