Kunstuitleen Hilversum

KUNSTUITLEEN.NL is onderdeel van Amsterdam Art Center en biedt een full service concept kunstuitleen in Hilversum en omliggende plaatsen. In 1988 opgericht door kunstenaar, trainer en ondernemer Peter Maasdam. Zijn visie is dat kunst een belangrijke basis vormt voor een inspirerende woon- en werkomgeving. Het full service concept kunstuitleen in Hilversum betekent dat wij u van A tot Z begeleiden en ontzorgen. U kunt zelf uit de ruime collectie kunstwerken een selectie maken. Wilt u liever advies? Dan doen onze kunstadviseurs dit met liefde. Op basis van uw smaak en wensen geven zij u een passend en persoonlijk advies. Met méér dan 30.000 werken van verschillende kunstenaars zit er voor uw woning of bedrijf altijd passende kunst tussen. Vraag een gratis proefplaatsing aan en ontdek de voordelen van kunstuitleen in Hilversum.

 

 

KUNST OM IN TE LIJSTEN

Als u kiest voor kunstuitleen in Hilversum uit onze collectie, dan kunnen wij ook de omlijsting van de kunstwerken verzorgen. De omlijsting is zeer bepalend voor de uitstraling van kunstschilderijen. Daarom besteden wij hier ook veel aandacht aan. Naast een ruime online collectie kunstwerken, kunt bij ons kiezen voor lijsten van veel verschillende materialen en designs. De lijsten worden voor uw gekozen kunstwerken op maat gemaakt met strakke passe-partouts. Wij zijn niet voor niets verkozen geweest tot lijstenmaker van het jaar. Wilt u advies over kunstuitleen bij u in Hilversum, voor thuis of op kantoor? Neem gerust contact met ons op of kom langs in Amsterdam Art Center. Wij helpen u graag!

 

 

KUNSTSCHILDERIJEN

Wij hebben méér dan 30.000 kunstschilderijen, beeldhouwwerken en zeefdrukken te huur. Unieke en inspirerende kunstwerken van gerenommeerde kunstenaars en jonge talenten. Kunstschilderijen brengen ruimtes tot leven en stimuleren creativiteit en productiviteit. U kunt kunstschilderijen bij onze kunstuitleen Hilversum kopen of huren. Bekijk online collectie voor inspiratie. Ziet u een mooi kunstschilderij? Markeer deze dan als favoriet door op het hartje te klikken. Wij reserveren het kunstwerk maximaal twee weken voor u als u het contactformulier heeft ingevuld. Kunstuitleen in Hilversum is eenvoudig, mooi en betaalbaar bij KUNSTUITLEEN.NL.

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven