Kunst voor bedrijven

U bent op zoek naar een professionele partner voor kunst voor bedrijven. Maak gebruik van het full service concept van KUNSTUITLEEN.NL en kies voor creativiteit, gemak en service. Al ruim 28 jaar zijn wij de specialist op het gebied van kunstverhuur. Onze collectie bestaat uit meer dan 30.000 kunstwerken. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van op maat kunst voor bedrijven. Onze passie is om onze klanten te inspireren met het aankleden van ruimtes met prachtige en unieke kunst. Met veel kennis en kunde zorgen onze kunstadviseurs dat de gekozen kunstwerken uw merkwaarden kracht bij zetten. Kunst voor bedrijven zorgt voor sfeer in werkruimten en voor een hogere productiviteit van personeel. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat bedrijven met kunst in de werkruimten een lager ziekteverzuim hebben. Kunst voor bedrijven kan bijdragen aan het behalen van uw doelstellingen. Wilt u ook eens uitproberen of kunst op kantoor iets voor u is? Maak dan gebruik van ons aanbod voor een gratis proefperiode!

 

 

UITGEBREIDE COLLECTIE KUNST VOOR BEDRIJVEN

Onze collectie kunst voor bedrijven bestaat uit ruim 30.000 werken. In de collectie vindt u naast schilderijen ook beeldhouwwerken en zeefdrukken van zowel gevestigde als getalenteerde jonge kunstenaars. De collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe werken. Wilt u onze collectie kunst voor bedrijven bekijken? Dit kan natuurlijk online, maar u bent ook van harte welkom bij Amsterdam Art Center. Gevestigd in een uniek pand met een industrieel karakter hebben we verschillende creatieve initiatieven bij elkaar gebracht. Kunst, vergaderruimtes, studio’s, ateliers, exposities en lekker eten. Bent u geïnteresseerd in kunst voor bedrijven en wilt u inspiratie op doen? Kom dan dus bij ons langs. Onze interieur specialisten geven persoonlijk advies en regelen alle praktische zaken, zodat u zorgeloos kan genieten.

Rosa Sipkema is manager Kunstuitleen voor Bedrijven:
We willen niet alleen muren vullen, maar een bedrijf geïnspireerd achterlaten.

 

Kunst voor bedrijven

MEER INFORMATIE KUNST VOOR BEDRIJVEN

Voor meer informatie over kunst voor bedrijven en uw mogelijkheden neemt u contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen of bellen met 020-6241124. Wij zorgen voor een antwoord op al uw vragen. KUNSTUITLEEN.NL is gevestigd in Amsterdam, maar wij verzorgen kunst voor bedrijven door heel Nederland. Met bijna 30 jaar ervaring in kunstuitleen zijn wij uw deskundige partner voor kunst lenen en zorgen wij voor volledige ontzorging met ons full service concept kunst voor bedrijven. Onze interieur specialisten staan voor u klaar en denken actief mee met het inrichten van uw bedrijfspand. Neem direct contact op met één van onze kunstadviseurs.

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven