Terug naar collectie

Z 2020 98

Martin Copier

 • Origineel
 • Abstract
 • 40 x 40 cm
 • 45 x 45 cm
 • 60767
 • Ja
 • € 26,32
 • € 877
Probeer gratis 1 maand op proef
VOEG TOE

Biografie Martin Copier

Meer werk van Martin Copier bij KUNSTUITLEEN.NL

Martin Copier is in 2005 afgestudeerd aan Academie St. Joost in Breda en werkt
sindsdien als zelfstandig kunstenaar.

Zijn werk is gelaagd en je ervaart de rust en het geduld waarmee hij op een ambachtelijke manier zijn werk maakt. Hij suggereert beweging en diepte en combineert schildertechnieken met houtsnede drukken. Daarnaast stempelt hij in veel van zijn werken, met zelfgemaakte gereedschappen, verf op het doek. Door deze techniek ontstaat een unieke structuur van verf waarbij het lijkt alsof hij met verf aan het weven is.
Hij bijt zich graag vast in een project. Hij wil het uitdiepen en zich eigen maken, onderzoeken waar de grenzen lopen.
Hij is een kunstenaar die bezieling heeft en onophoudelijk bezig is met credren. Hij grijpt de vrijheid die je als kunstenaar nodig hebt om te doen wat je voelt, als noodzaak. Onderzoek naar ruimte vanuit een diepe innerlijke overtuiging.
Het is interessant hoe hij de ruimte bennvloedt en binnen deze ruimte een spanningsveld credert door elementen toe te voegen zoals openingen, lijnen, licht of de zo typerende houtsnede drukken met bewegende figuren.
In zijn werk laat hij zien dat het innemen van ruimte een keuze is, dit geldt ook voor ruimte geven, ruimte delen of ruimte opeisen. Zijn werk wordt hiermee een aanmoediging, een bevestiging om je eigen pad te volgen. Je wordt als kijker zijn werk ingezogen en komt in een nieuw universum terecht. Martin Copier daagt de kijker uit om zich open te stellen voor zijn wereld.

Lees meer

Hoe gaat dat in zijn werk?

 1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
 2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
 3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
 4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven