Hoe werkt het?


Waar kunnen wij u mee helpen?

1

1. Kies uit onze collectie

Begin met het verzamelen van je favoriete kunstwerken uit de volledige kunstuitleen collectie. Klik op het hartje ❤️ bij de kunstwerken die je aanspreken, en ze worden toegevoegd aan “Mijn Favorieten”. Ga vervolgens naar “Mijn Favorieten” en reserveer je favorieten (max 5)  met de knop “Reserveer mijn favorieten”.

2

2. Bewonder de kunst thuis

Nadat je jouw favoriete kunstwerken hebt gereserveerd in “Mijn Favorieten“, komen we geheel vrijblijvend bij je langs op een dag en tijdstip dat jou uitkomt. Bewonder alle gereserveerde kunstwerken in je eigen huis en maak je definitieve keuze. Het gekozen kunstwerk(en) hangen we meteen gratis voor je op, en de niet-gekozen kunstwerken nemen we weer mee. Bezorging én ophangservice, helemaal kosteloos in heel Nederland.

3

3. Gratis proefplaatsing

Probeer je gekozen kunstwerk gratis een maand uit met de proefplaatsing. Is jouw kunstwerk niet meer weg te denken uit je interieur? Dan begin je met de huurperiode (minimaal 6 maanden). Na de periode kun je verlengen of ons vragen langs te komen met nieuwe kunstwerken.

4

4. Huren is sparen

Het maandelijkse tarief bedraagt 3% van de aankoopprijs van het gekozen schilderij en de helft daarvan bouw je op als spaartegoed.  De prijs staat per kunstwerk vermeld in onze collectie. Dit is inclusief gratis bezorging, professionele ophangservice en de eerste maand op proef.

5

5. Jouw spaartegoed

50% van het maandelijkse bedrag is je spaartegoed. Dit spaartegoed kun je natuurlijk gebruiken om een kunstwerk te kopen. Maar is ook te gebruiken om bijvoorbeeld een mooie foto te printen in onze fine-art printer studio of iets in te laten lijsten – van geboortekaartje, diploma tot aan canvas –  bij onze lijstenmaker FRAME4U.

Zo werkt het

Waar kunnen we je mee helpen?

Bezig met versturen

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven