Hoe werkt het?


Waar kunnen wij u mee helpen?

1

1. Kies uit onze collectie

Kies jouw 5 favoriete kunstwerken uit onze collectie met meer dan 30.000 originele schilderijen, zeefdrukken en foto’s. Onze collectie is divers, vernieuwend en de grootste van Nederland. Klik op de hartjes om jouw favoriete schilderijen te selecteren. Je vindt ze terug in het kloppend hart rechts bovenaan.

2

2. Bewonder de kunst thuis

Wij rijden dagelijks door heel Nederland en komen graag vrijblijvend bij je langs met jouw 5 favorieten kunstwerken uit onze collectie. Zo kun je al jouw favoriete kunstwerken in je eigen huis bewonderen. Overtuigd en een keuze kunnen maken uit je 5 favorieten? We hangen jouw gekozen schilderij(en) meteen gratis voor je op. De rest nemen we mee terug.

3

3. Gratis proefplaatsing

Probeer je kunstwerk gratis een maand uit met de proefplaatsing. Is jouw kunstwerk niet meer weg te denken uit je interieur? Dan starten we de gewenste huurperiode (minimaal 6 maanden). Na afloop kun je de periode verlengen of ons vragen langs te komen met nieuwe kunstwerken.

4

4. Huren is sparen

Het maandelijkse tarief bedraagt 3% van de aankoopprijs van het gekozen schilderij. Dus als de aankoopprijs van een schilderij €1000,- is dan betaal je €30,- per maand. Van dit bedrag betaal je €15,- aan huur en spaar je €15,-. De prijs staat per kunstwerk vermeld in onze collectie.

5

5. Jouw spaartegoed

50% van het maandelijkse bedrag spaar je. Dit spaartegoed kun je gebruiken om een kunstwerk te kopen, te printen of in te laten lijsten – van kindertekening, doopjurk tot aan canvas –  bij onze lijstenmaker FRAME4U.

Zo werkt het

Waar kunnen we je mee helpen?

Bezig met versturen

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Reserveer vrijblijvend mijn favorieten.
  2. Je ontvangt van ons een overzicht van je favorieten.
  3. Wij nemen contact met je op om je wensen door te nemen.
  4. Goed om te weten, je zit nergens aan vast en je kunt de kunstwerken gratis op proef nemen!
Terug naar boven